Diensten

Masters@work is een redelijk recent bedrijf dat zich op korte tijd heeft kunnen profileren als een prioriteit op vlak van bezettingswerken. Aangezien er altijd één van de twee zaakvoerders aanwezig is op elke werf is er een goede controle over de uitwerking van de werken en is er een continuïteit op de werf.

Wij staan garant voor een goede en betrouwbare dienstverlening. Hieronder verstaan wij snelle verwerking van offertes, rechtstreeks contact met de klant, persoonlijke opvolging van werven, …

Onze onderneming is gespecialiseerd in pleisterwerken maar we voeren ook cement- en gyprocwerken uit.

Wij zijn gespecialiseerd in

 • Binnenbepleistering

  Dit is het vlak en strak maken van wanden en plafonds. Hierover kunt u verf, behang of een sierpleister aanbrengen. Goed gestukadoorde muren verbeteren het woonklimaat, zijn warmte isolerend en brandvertragend. Maar zeker zo belangrijk, strak decoratief stukadoorswerk laat uw wanden en plafonds er prachtig uitzien, jaar na jaar.

  Het uitvoeren van binnenbepleistering gebeurt zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovatieprojecten. Bij nieuwbouwwoningen is het belangrijk dat de ramen in de woning aanwezig zijn. Dit zowel omwille van veiligheidsredenen als om praktische redenen.

  Gebruikte materialen: Knauff

 • Gevelbekleding

  Stucwerk kan ook heel goed buiten worden toegepast. Gevels krijgen er een geheel andere uitstraling dan met het alledaagse baksteen door; fris, robuust, strak, netjes. Gevelpleister vraagt weinig onderhoud en is makkelijk te reinigen met een waterstraal. De afwerking
  brengen we onderandere aan op steen, maar ook op bestaand gevelstukwerk. We garanderen langdurig resultaat dankzij een sterke laag wapenmortel met wapeningsgaas, die eventuele spanningen in de onderliggende muur compenseert.
  Isolatie
  Buitenbezetting is een duurzame oplossing die je huis bestand maakt tegen regen, wind, zon en vorst. Het isoleren van uw buitenmuren verhoogt het comfort van uw woning. U heeft minder last van een koude uitstraling van de muren. Ook zorgt het voor minder geluidsoverlast van buiten naar binnen.
  Om de keuze zo groot mogelijk te houden werken wij met twee leveranciers van materialen, namelijk Knauff en Sto.

 • Cementwerken

  Een pleister die de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint is het cementgebonden stucwerk. Vooral als ondergrond voor tegelwerk is cementgebonden stucwerk zeer geschikt. Wij werken doorgaans met de cementgebonden pleister van Knauf, omdat we daarbij
  kunnen rekenen op een hoogwaardige en constante kwaliteit. Behalve als ondergrond voor tegelwerk wordt cementgebonden stucwerk gebruikt voor het bepleisteren van buitengevels, maar ook steeds meer als fraaie esthetische wandoplossing binnen.
 • Gyproc

  Gyproc
  Nieuwe wanden of een nieuw (verlaagt) plafond in uw woning? Schakel Masters@Work in.
  Masters@Work is een erkend Gyproc team dat vakkundig en flexibel te werk gaat. Wij leveren vakwerk voor een eerlijke prijs. Meer informatie? Bel 0494 88 76 76 of mail.

  Voordelen
  Werken met Gyproc heeft veel voordelen; het is brandwerend, waterbestendig, milieuvriendelijk en heeft een snelle praktische montage. Daarnaast is Gyproc overal toepasbaar en kan zowel uitgevoerd worden in een minimalistische vorm als in een uiterst gedetailleerde vorm. Wat u ook kiest u kunt rekenen op een mooie afwerking.

  Wij, bij Masters @ work kiezen altijd voor de hoogste afwerkingsgraad. Maar indien de klant het wenst, kan er ook gekozen worden voor een lagere afwerkingsgraad.