Voorstelling masters

Masters@Work bv uit Kampenhout is gespecialiseerd in pleisterwerk van hoog niveau. Het bedrijf werd ruim 15 jaar geleden opgericht door Lieven Van Deun en Dokka Maayev. Beiden hadden elkaar leren kennen bij een vroegere werkgever. 

Samen met 3 extra medewerkers staan ze dagelijks zelf op de werf en dit is meteen één van de sterktes van het bedrijf. Dankzij deze kleinschalige en persoonlijke aanpak kunnen ze een optimale kwaliteit garanderen in de vele high-end projecten, waar ze dagelijks bij betrokken zijn.

Masters@Work is zowel actief in het high-end segment van de particuliere woningen. Af en toe worden hun kennis en vaardigheid ook aangewend voor zeer exclusieve projecten.

Maar ook kleinere projecten doen ze met alle plezier.  Alles waar ze hun vakkennis en vakmanschap kunnen laten tonen, doen ze graag en met veel toewijding.

Naast een goede service bieden, vinden de zaakvoerders het even belangrijk om mee te evolueren en bij te scholen om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwe technieken.  Op dit moment is Lieven een opleiding aan het volgen voor renovatiecoordinator.